martie 12, 2016

Între înger şi demon

Sau gânduri conştientizate


Îmi plac răvașele. Îmi place să primesc mesaje rulate și prinse cu bentițe colorate. Și de fiecare dată mesajele îți sunt parcă predestinate. Am avut momente când, la un timp distanță și evenimente total diferite, am primit același răvaș. Unul cu un mesaj de la Razboinicul Luminii, celălalt cu "Trust your intuition". Ultimul mesaj a fost despre despre încăpăţânare "Fii încăpățânat! Perseverența ta îți poate aduce ceea ce dorești!" 

O, Doamne! Sunt! Știu asta...și mai știu cât de greu este! și ce lupte interioare am cu mine însămi. Cum sunt între două lumi, între bine și rău, între rai și iad. Cum gândurile mele îmi generează emoții contradictorii! Cum sentimentele îmi direcționează pașii către o acțiune cu un rezultat pe care interiorul meu nu îl acceptă pe termen lung! Cum momentele în care gândurile îmi inundă creierul aduc în conștient amintirile și dorințele...și dorul...și regretul. Și doare, îmi pare rău... 

 Dar la ce bun?! Am luat decizia! La acel moment a fost cea mai bună decizie...algoritmul gând-emoție-acțiune era perfect. În consecință și rezultatul! Am somatizat cu toată ființă mea, cu întregul meu trup până să iau decizia. Astăzi este doar gândul și sentimentul ce rezultă direct... 

 De câteva zile echilibrul meu emoțional îmi este bântuit. Dincolo de puterea mea conștientă, ceva din abisul ființei mele, dintr-o zonă pe care nu o pot controla, răsar ca niște firicele de iarbă din pământul noroios, gânduri imagini. Le-am ignorat, le-am trimis la locul lor cu mesajul "mă lași? nu am nevoie de tine! Nu îmi ești necesar! Nu este momentul tău! Am luat o decizei, am pus un punct! GATA! Înțelege odată pentru totdeauna că am ajuns în" punctul mort". Pe mine m-a durut fizic gândul acesta! Pe mine m-ai chinuit până am luat decizia finală! Nu te vreau! Nu ai loc în viața mea! Nu! Nu! Nu!" 

Iar intuiția mea îmi spune că de undeva, din acest Univers, mă lovesc de unda gândului tău. Undeva acolo, într-un spațiu pe care nu îl pot accesa, mă învăluie gândul tău! Și emoția ta! 


Sunt încăpățânată! Și îmi mențin cu încrâncenare și ușoară detașare, cel puțin la nivel conștient, decizia! Știi care este partea bună, între aceste două lumi contradictorii? Că am conștientizat lupata mea interioară dintre un înger și un demon! Ha ha ha! te-am conștientizat și asta înseamnă că îmi va fi mai ușor! Nu te voi ingora sau trimite undeva în abisul meu. Te voi aduce la nivelul cel mai vizibil. Pentru că așa vei putea să îți deschizi aripile și să te transformi în înger, demon drag! 
  
 Și pentru această putere interioară de a te transforma, te iubesc, te ador și îmi este dor de mine! Zbor plăcut către Univers și fii una cu unda care te-a scos la lumină! Doar acolo te vei împlini! 
  
 "Nu mai sunt cum eram, m-ai blocat,/ Nu mă pot controla, e ciudat,/Și mă simt, imobilizat... "