aprilie 08, 2013

Evenimente din pasiune
Corporate Business Event este noul proiect pe care il dezvolt in aceasta perioada si a luat nastere din pasiunea mea de a organiza evenimente. Si nu vorbesc aici despre orice tip de eveniment, ci de cele destinate companiilor si mediului de afaceri.

Am construit proiect avand o experienta de peste 10 ani in organizari evenimente (conferinte, congrese, intalniri, conferinte de presa, etc.) si de 7 ani in organizare evenimente pentru mediul de afaceri.

Ce inseamna consultanta oferita de Corporate Business Event?
  • Definire concept;
  • Planificare eveniment: identificare locatie; invitati; tema de discutie; program; tip intalnire networking potrivit evenimentului si conceptului; activitati pana la implementare; buget.
  • Comunicare invitati/parteneri/participant;
  • Imagine si branding eveniment;
  • Resurse umane necesare implementare.
Un alt serviciu este cel de suport implementare eveniment:
  • Organizare activitati ziua evenimentului;
  • Alocare resurse umane si sarcini la implementare;
  • Implicare in organizare si coordonare activitati
De ce un consultant in organizari evenimente si nu o firma? Primul argument este cel al flexibilitatii si al implicarii. Vom trata proiectul partenerului ca pe propriul eveniment, astfel incat sa ne asiguram ca impreuna am reusit.
Un alt argument este cel al costurilor. Nu venim o echipa, vine doar consultantul care lucreaza cu doua persoane din companie: cineva din marketing, care cunoastre produsul, targetul, serviciul, punctele forte, atuurile si cineva din resurse umane care stie ce necesar are compania pentru implementare.

Care sunt evenimentele pe care le poate organiza o companie?

Ne-am obisnuit ca o companie sa isi lanseze produse, servicii, sa isi faca publicitate. Este si firesc pentru ca aceasta activitate are ca scop direct imaginea ce duce la vanzarea produsului? Cati dintre ei s-au gandit la furnizori si clienti? Cati dintre ei s-au gandit sa isi fidelizeze clientii, sa ii premieze, sa isi stabileasca o relatie umana cu acestia?

Intr-un articol viitor vom afla destre avantajele unui astfel de eveniment.